Hae apurahaa

Apurahoja haetaan säätiön apurahapalvelun kautta. Hakuaika alkaa 1.5. ja päättyy 31.5. vuosittain.

Huom. Apurahojen hakuinfo järjestetään 7.5.2024 klo 10-11. Ilmoittaudu tilaisuuteen täällä.

Apurahapalvelun kautta voit tehdä myös maksatuspyynnön ja loppuraportin.

Apurahapalvelun kautta voit tehdä myös maksatuspyynnön ja loppuraportin.

Lisätietoa haettavista apurahoista

Lisätietoa, ohjeita ja vastauksia apurahanhakijoiden usein esittämiin kysymyksiin (UKK) täällä.

Ohjeita hakulomakkeen täyttämiseen

Rekisteröityminen

Hakulomakkeen täyttäminen alkaa rekisteröitymällä palvelun käyttäjäksi. Aiempien vuosien hakukerroilla rekisteröityneet voivat käyttää tuolloin luomaansa käyttäjätunnusta. Salasana pitää luoda uudelleen.

Rekisteröitymisen yhteydessä hakija syöttää perustietonsa (nimi, osoite jne.), määrittää itselleen käyttäjätunnuksen ja salasanan sekä valitsee haettavan apurahan tyypin (eka-apuraha, kannustusapuraha, tutkimusapuraha, palaavan tutkijan apuraha tai uudet tutkimusavaukset -apuraha). Kerralla voi hakea vain yhden tyyppistä apurahaa. Poikkeuksena Uudet tutkimusavaukset -apuraha, jota voi hakea muun apurahan lisäksi.

Rekisteröityminen tehdään vain kerran. Seuraavilla kerroilla palveluun tultaessa kirjaudutaan sisään rekisteröitymisen yhteydessä määritellyillä tunnuksilla.

Hakemuksen täyttäminen

Rekisteröidyttyäsi mene kohtaan “Luo uusi hakemus”. Valitse sopiva apurahatyyppi ja täytä hakemus.

Sivut tallentuvat automaattisesti, kun siirryt välilehdeltä toiselle. Sivun voi tallentaa myös klikkaamalla sivun alareunassa olevaa ”Tallenna ja jatka” -painiketta.

Huomioithan, että kaikki tekstimuotoilut katoavat kopioitaessa tekstiä jostakin muusta sovelluksesta apurahahakemukseen.

Hakemuksen täydentäminen myöhemmin

Voit jättää hakemuksesi kesken myöhempää täydennystä varten. Muista kuitenkin kirjautua ulos palvelusta (lomakkeen oikeassa yläreunassa). Uloskirjautuminen kannattaa tehdä aina etenkin, jos palvelua käytetään yhteiskäytössä olevalta tietokoneelta.

Valmis hakemus

Kun hakemuksesi on valmis, valitse Yhteenveto-sivulla ”Lähetä hakemus” -painike. Tämän jälkeen et enää pääse muuttamaan hakemusta.

Ongelmatilanteissa voit ottaa yhteyttä apurahasovelluksen Viestit-toiminnon kautta (Viestit-välilehti).

Siirry Apurahapalveluun

Seuraa lääketieteen tutkimusta

Haluatko tietää, mitä lääketieteen tutkimuksessa tapahtuu ja minkälaisia tutkimuksia rahoitamme? Tilaa Suomen Lääketieteen Säätiön uutiskirje!

Lahjoita lääketieteen tutkimukseen