Näin lahjoitat

Tule mukaan tukemaan suomalaista lääketieteellistä tutkimusta ja rakentamaan perustaa suomalaiselle terveydenhoidolle. Jokainen suomalainen ansaitsee hyvää hoitoa.

Suomen Lääketieteen Säätiö - lahjoitukset

Yksityishenkilöiden ja yritysten tekemät lahjoitukset ovat keskeinen säätiön varojen lähde. Olemme kiitollisia jokaisesta lahjoituksesta. Ilman laadukasta tutkimusta ei ole laadukasta terveydenhoitoa.

Kauttamme voit tukea kaikkia lääketieteen aloja. Halutessasi voit kohdistaa lahjoituksesi esimerkiksi sydän- ja verisuonitautien, syöpien, keuhkosairauksien tai lasten- ja nuorisopsykiatrian tutkimukseen, joihin säätiöllä on jo olemassa rahasto.

Koska säätiö ei ole perintö- tai lahjaverovelvollinen, lahjoitukset käytetään lyhentämättöminä tutkimuksen hyväksi joko heti tai rahastoituina. Säätiölle tehdyt 850–50 000 euron suuruiset lahjoitukset ovat vähennyskelpoisia toisen yhteisön verotuksessa.

Jos haluat lisätietoja lahjoituksen tekemisestä, täytäthän sivun alalaidassa olevan lomakkeen ja lähetät sen meille, niin olemme sinuun yhteydessä.

Testamenttilahjoitus

Testamentti Suomen Lääketieteen Säätiölle on testamentti koko Suomen kansalle. Suomalainen lääketieteellinen tutkimus kehittää maamme lääketiedettä ja terveydenhoitoa ja vaikuttaa näin ollen jokaisen suomalaisen elämään.

Testamenttilahjoituksen säätiön hyväksi voi tehdä yksityishenkilö. Ollakseen pätevä testamentin tulee täyttää tietyt muotomääräykset. Säätiön sopimuslakimies avustaa testamentin laadinnassa maksutta.

Merkkipäivälahjoitus

Juhlitko merkkipäivää tai olet jäämässä eläkkeelle? Haluaisitko lahjojen sijaan tukea työtä suomalaisen terveyden puolesta?

Merkkipäiväkeräys on tyylikäs tapa ohjata merkkipäivämuistamiset hyvään tarkoitukseen. Merkkipäivän viettäjälle toimitetaan jälkikäteen lahjoittajien nimet sisältävä kunniakirja.

Nimikkorahasto

Haluatko osoittaa tukesi kohdennetusti tietylle lääketieteellisen tutkimuksen alalle? Yli 50 000 euron suuruisista lahjoituksista voidaan muodostaa nimikkorahasto tai muu erityisrahasto lahjoittajan niin halutessa.

Nimikkorahastosta myönnettävät apurahat on mahdollista ohjata lahjoittajan toivomalle lääketieteelliselle tutkimusalalle. Nimikkorahasto on itsenäiseen säätiöön verrattuna kustannustehokas tapa ohjata varoja haluttuun tarkoitukseen.

Lääketieteen Säätiön rahankeräyslupa

 


Haluaisitko tehdä lahjoituksen Suomen Lääketieteen Säätiölle? Täytä alla oleva lomake, niin otamme yhteyttä sinuun.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Tutustu lahjoittajiin

Olemme kiitollisia kaikista saamistamme lahjoituksista. Niiden ansiosta pystymme tukemaan suomalaista lääketieteellistä tutkimusta. Tutustu lahjoituksiin, joiden johdosta olemme voineet perustaa erikoisrahastoja.

Seuraa lääketieteen tutkimusta

Haluatko tietää, mitä lääketieteen tutkimuksessa tapahtuu ja minkälaisia tutkimuksia rahoitamme? Tilaa Suomen Lääketieteen Säätiön uutiskirje!