60 hyvää syytä | 16/09/2020

60 hyvää syytä: Tutkijat toistensa olkapäillä

Lääketieteellinen tutkimus on mitä suurimmassa määrin tiimipeliä.

Tutkimuksen vastaukset ovat usein väliaikaisia, kun seuraava tutkija jatkaa siitä, mihin yksi tutkija ja tutkimusryhmä on päässyt. Tieto toimii uuden tutkimuksen pohjana. Lahjoittamalla lääketieteen tutkimukseen olet mukana kerryttämässä elintärkeää tietoa ja etsimässä ratkaisuja suomalaisten terveyteen.

60 hyvää syytä on Suomen Lääketieteen Säätiön juhlavuoden teema. Juhlistamme menneitä vuosikymmeniä nostamalla esiin 60 hyvää syytä tukea suomalaista tutkimusta: lääketieteellisen tutkimuksen tekijöitä ja heidän työtään sekä sen merkitystä suomalaiselle terveydenhuollolle. Pääset lukemaan, näkemään ja kuulemaan kiinnostavia tarinoita siitä, millaista tutkimusta meillä Suomessa tehdään ja miten tuo tutkimus vaikuttaa jokaisen suomalaisen elämään. #lääketiede #tukitutkimukselle

Tue suomalaista lääketieteellistä tutkimusta

Suomen Lääketieteen Säätiön kautta voit tukea suomalaista lääketieteellistä tutkimusta myös perimän ja sydänsairauksien parissa. On monta tapaa – ja tuhansia syitä – lahjoittaa. Tutustu eri lahjoitustapoihin täällä ja tee tärkeä lahjoituksesi.

Lahjoita lääketieteen tutkimukseen