Uutiset | 08/11/2022

Tue tutkimusta – osallistu joulukeräykseen!

Suomen Lääketieteen Säätiö tukee suomalaista lääketieteen tutkimusta ympäri vuoden jakamalla apurahoja ja palkintoja. Joulukeräys tarjoaa suomalaisille yrityksille mahdollisuuden osallistua tärkeän tutkimuksen rahoittamiseen lahjoittamalla esimerkiksi yrityksen joulutervehdyksiin varatut rahat Suomen Lääketieteen Säätiön joulukeräykseen.

Lääketieteellisen tutkimuksen tukeminen on tärkeää, sillä ilman laadukasta tutkimusta ei ole myöskään laadukasta terveydenhoitoa. Säätiön rahoittamat tutkimukset kehittävät lääketiedettä ja terveydenhoitoa ja vaikuttavat näin jokaisen suomalaisen elämään. Siksi lahjoitus Säätiölle on lahja kaikille suomalaisille. 

Kaikki Säätiön saamat lahjoitukset ohjataan lyhentämättöminä lääketieteen tutkijoille ja opiskelijoille apurahojen muodossa. Apurahan saajat valitaan vuosittain saatujen hakemusten perusteella. Säätiö ei pidätä varainhankinta- tai hallinnointikuluja.

850–50 000 euron suuruiset lahjoitukset ovat vähennyskelpoisia toisen yhteisön verotuksessa. Lue lisää.

Suomen Lääketieteen Säätiönjoulukeräykseen lahjoittaneet yritykset saavat lahjoituksen tehtyään käyttöönsä valmiit viestintämateriaalit, joiden avulla voivat kertoa säätiölle antamastaan tuesta ja toivottaa hyvää joulua esimerkiksi yhteistyökumppaneilleen. Säätiön tarjoamaan joulupakettiin sisältyy mm. sähköpostin allekirjoitus-banneri, verkkosivubanneri,  lahjoituksesta kertova tervehdysteksti  ja ladattava pdf-joulukortti vapaasti käytettäväksi. Myös oheinen animaatio sisältyy materiaalipakettiin.

Kiitos kun tuet tutkimusta!

Lahjoittamaan pääset tästä

Lahjoita lääketieteen tutkimukseen