Uutiset | 16/03/2021

Webinaari 24.3.: Korona-aika haastaa hyvinvointiamme – miten huolehdimme terveydestämme?

Suomen Lääketieteen Säätiö järjestää yhteistyössä Pohjola-sairaalan ja OP ryhmän kanssa webinaarin korona-ajan haasteista hyvinvointiimme 24.3. klo 17-18. Puhujina tilaisuudessa on Pohjolan lääketieteen palkinnon tammikuussa 2021 saanut emeritaprofessori Sirkka Keinänen-Kiukaanniemi ja UKK-instituutin johtaja, professori Tommi Vasankari.

Pohjolan lääketieteen palkinto on Suomen Lääketieteen Säätiön vuodesta 1981 alkaen jakama palkinto, joka myönnetään suomalaiselle lääkärille huomattavasta kansallisesta ja kansainvälisestä elämäntyöstä lääketieteen alalla. Tänä vuonna palkinto myönnettiin Sirkka Keinänen-Kiukaanniemelle uraauurtavasta työstään työstään yleislääketieteen kouluttajana, tutkijana, kliinikkona ja puolestapuhujana.

Webinaarissa Keinänen-Kiukaanniemi käsittelee terveyden ja hyvinvoinnin merkitystä koronapandemian aikana.

UKK-instituutin johtaja, professori Tommi Vasankari puhuu liikkumisen terveysvaikutuksista ja fyysisen kunnon vaikutuksista terveyteen ja mieleen. Webinaarin juontaa Baba Lybeck.

Webinaari 24.3. klo 17-18: Korona-aika haastaa hyvinvointiamme – miten huolehdimme terveydestämme?

Voit esittää linkin kautta esiintyjille etukäteiskysymyksiä, joihin toivot saavasi vastaukset webinaarissa.

Webinaari tallennetaan ja on kuunneltavissa myös myöhemmin.

Puheenvuorot:

  • Tommi Vasankari: Osa liikkuu enemmän, osa vähemmän – tiedätkö, kuulutko sinä korona-ajan voittajiin vai häviäjiin?
  • Sirkka Keinänen-Kiukaanniemi: Terveys kultaakin kalliimpi

Merkitse päivämäärä jo nyt kalenteriin!

Puhujat:

Yleislääketieteen pioneeri

Sirkka Keinänen-Kiukaanniemi on yleislääketieteen oppialan kehittämisen pioneereja. Hän sai vuoden 2021 Pohjolan lääketieteen palkinnon uraa uurtavasta työstään yleislääketieteen kouluttajana, tutkijana, kliinikkona ja puolestapuhujana.

LUE LISÄÄ


 


Liikkumisen terveyshyötyjen asiantuntija

Liikuntafysiologian dosentti Tommi Vasankari on erikoistunut liikunnan ja liikkumisen terveysvaikutusten tutkimiseen. Hän toimii UKK-instituutin johtajana ja Maailman terveysjärjestön HEPA Europe -verkoston hallituksen puheenjohtajana.

 

Lahjoita lääketieteen tutkimukseen