60 hyvää syytä | 20/01/2021

Lääketieteen tutkijat kertovat tutkimuksen tekemisestä

Mikä tekee hyvän tutkijan? Mitä tutkija tekee? Miten tutkijan uralle pääsee? Katso vastaukset, mitä kokeneet suomalaiset eturivin tutkijat ovat mieltä näistä ja muista tutkimuksen tekemiseen liittyvistä asioista.

Videolla kysymyksiin vastaavat professori, dekaani Anne Remes; lääketieteen tohtori, THL:n ylilääkäri Hanna Nohynek; lastenlääkäri, professori Kalle Kurppa; HUS Syöpäkeskuksen tutkimusjohtaja, professori Panu Jaakkola; lääkäri, tohtorikoulutettava Salli Antila ja oikeuspsykiatrian erikoislääkäri Markku Lähteenvuo.

 


60 hyvää syytä
on Suomen Lääketieteen Säätiön juhlavuoden teema. Juhlistamme menneitä vuosikymmeniä nostamalla esiin 60 hyvää syytä tukea suomalaista tutkimusta: lääketieteellisen tutkimuksen tekijöitä ja heidän työtään sekä sen merkitystä suomalaiselle terveydenhuollolle. Pääset lukemaan, näkemään ja kuulemaan kiinnostavia tarinoita siitä, millaista tutkimusta meillä Suomessa tehdään ja miten tuo tutkimus vaikuttaa jokaisen suomalaisen elämään. #lääketiede #tukitutkimukselle

Tue suomalaista lääketieteellistä tutkimusta

Suomen Lääketieteen Säätiön kautta voit tukea suomalaista lääketieteellistä tutkimusta myös perimän ja sydänsairauksien parissa. On monta tapaa – ja tuhansia syitä – lahjoittaa. Tutustu eri lahjoitustapoihin täällä ja tee tärkeä lahjoituksesi.

Lahjoita lääketieteen tutkimukseen