Joulukeräys - lahja terveydelle

Suomen Lääketieteen Säätiö tukee suomalaista lääketieteen tutkimusta ympäri vuoden jakamalla apurahoja ja palkintoja.

Anna lahja terveydelle

Lääketieteellisen tutkimuksen tukeminen on tärkeää, sillä ilman laadukasta tutkimusta ei ole myöskään laadukasta terveydenhoitoa. Säätiön rahoittamat tutkimukset kehittävät lääketiedettä ja terveydenhoitoa ja vaikuttavat näin jokaisen suomalaisen elämään. Siksi lahjoitus Säätiölle on lahja kaikille suomalaisille.

Kaikki Säätiön saamat lahjoitukset ohjataan lyhentämättöminä lääketieteen tutkijoille ja opiskelijoille apurahojen muodossa. Apurahan saajat valitaan vuosittain saatujen hakemusten perusteella. Säätiö ei pidätä varainhankinta- tai hallinnointikuluja.Suomen Lääketieteen Säätiön joulukeräykseen lahjoittaneet saavat käyttöönsä bannerit, joiden avulla voit kertoa säätiölle antamastasi tuesta ja toivottaa hyvää joulua esimerkiksi yhteistyökumppaneillesi.

Kiitos kun tuet tutkimusta!

Tee lahjoitusHenkilötietoja käytetään lahjoitusten käsittelyyn ja lahjoittajaviestintään sekä sivuston käyttökokemuksen parantamiseen, kts. yksityisyyden suoja.

Minne lahjoitukseni menee?

Lahjoitukset ohjataan lyhentämättöminä lääketieteen tutkijoille ja opiskelijoille apurahojen muodossa.

Apurahan saajat valitaan vuosittain saatujen hakemusten joukosta puolueettoman tieteellisen arvioinnin perusteella.

Miksi juuri Suomen Lääketieteen Säätiölle?

Suomen Lääketieteen Säätiö on yksi Suomen merkittävimmistä lääketiedettä tukevista säätiöistä. Tuemme tutkimusta jakamalla apurahoja tutkimusta tekeville lääkäreille ja lääketieteen opiskelijoille. Säätiö myös nostaa tukemiaan tutkijoita esille ja pyrkii kasvattamaan lääketieteellisen tutkimuksen arvostusta.

Miten varoista pidetään huolta?

Säätiön omaisuutta hoidetaan huolellisesti. Säätiön varallisuudelle kerrytetään tuottoa suunnitelmallisella ja vastuullisella sijoitustoiminnalla.

Säätiöllä on sijoitussuunnitelma, joka kuvaa säätiön sijoitustoiminnan periaatteet ja sijoitusstrategian.

Seuraa lääketieteen tutkimusta

Haluatko tietää, mitä lääketieteen tutkimuksessa tapahtuu ja minkälaisia tutkimuksia rahoitamme? Tilaa Suomen Lääketieteen Säätiön uutiskirje!

Lahjoita lääketieteen tutkimukseen