60 hyvää syytä | 09/02/2021

Tutkijat kertovat lääketieteen kehityksestä

Minkälaisiin ilmiöihin ja ongelmiin lääketieteen kehitys tarjoaa vastauksia? Miten lääketiede on kehittynyt viimeisinä vuosikymmeninä ja minkälaisia haasteita tutkijoilla on ratkaistavana tulevaisuudessa? Katso vastaukset, mitä kokeneet suomalaiset eturivin tutkijat ovat mieltä näistä ja muista lääketieteeseen liittyvistä asioista.

Videolla kysymyksiin vastaavat erikoislääkäri, dosentti Silja Kosola; geriatrian professori Miia Kivipelto; erikoislääkäri, kliininen opettaja Outi Uimari; tohtori, THL:n ylilääkäri Hanna Nohynek; erikoislääkäri, professori Katriina Aalto-Setälä; emeritus professori Mikael Knip; professori Heikki Joensuu ja lääkäri, tohtorikoulutettava Salli Antila.


60 hyvää syytä
on Suomen Lääketieteen Säätiön juhlavuoden teema. Juhlistamme menneitä vuosikymmeniä nostamalla esiin 60 hyvää syytä tukea suomalaista tutkimusta: lääketieteellisen tutkimuksen tekijöitä ja heidän työtään sekä sen merkitystä suomalaiselle terveydenhuollolle. Pääset lukemaan, näkemään ja kuulemaan kiinnostavia tarinoita siitä, millaista tutkimusta meillä Suomessa tehdään ja miten tuo tutkimus vaikuttaa jokaisen suomalaisen elämään. #lääketiede #tukitutkimukselle

Tue suomalaista lääketieteellistä tutkimusta

Suomen Lääketieteen Säätiön kautta voit tukea suomalaista lääketieteellistä tutkimusta myös perimän ja sydänsairauksien parissa. On monta tapaa – ja tuhansia syitä – lahjoittaa. Tutustu eri lahjoitustapoihin täällä ja tee tärkeä lahjoituksesi.

Lahjoita lääketieteen tutkimukseen