Uutiset | 10/01/2017

Säätiöiden haastekilpailu nuorten hyvinvoinnista

Nuorten hyvinvointiin keskittyvä Vuosisadan rakentajat -haastekilpailu on 43 suomalaisen säätiön ja rahaston yhteinen lahja satavuotiaalle Suomelle. Lääketieteen Säätiö on mukana kilpailussa ja toivomme erityisesti lääkärien osallistuvan ja myös lääketieteen tutkimuksen tai soveltamisen näkyvän kilpailuehdotuksissa.

Vuosisadan rakentajat on kaikille avoin haastekilpailu, joka keskittyy nuoriin. Kilpailu etsii ideoita, jotka parantavat nuorten hyvinvointia nyt ja tulevaisuudessa.

vuosisadan rakentajat

Vuosisadan rakentajien tuomaristo toivoo kilpailuun mukaan mahdollisimman erilaisia tiimejä sekä ideoita, joista hyötyvät sekä tekijät, kohde, että koko yhteiskunta.

“Hyvän idean takana voi olla mikä tahansa ryhmittymä”, muistuttaa Säätiöiden ja rahastojen neuvottelukunnan puheenjohtaja sekä tuomariston jäsen Tuomo Lähdesmäki.

Ideahaku on auki osoitteessa www.vuosisadanrakentajat.fi. Hakemuksia otetaan vastaan 1.2.2017 saakka. Sen jälkeen tuomaristo valitsee 10–15 finalistia, jotka kehittävät ensi vuoden aikana ideastaan toimivan ratkaisun. Lopuksi valitaan voittaja, joka saa ratkaisun toteuttamiseen huomattavan rahoituksen, joka voi olla jopa miljoonia euroja. Voittaja julkistetaan 1.10.2017.

Lisää tietoa Vuosisadan rakentajat -haastekilpailusta antavat Säätiöiden ja rahastojen neuvottelukunnan toiminnanjohtaja Liisa Suvikumpu, liisa.suvikumpu@saatiopalvelu.fi (040 5139 400), sekä Julia Jousilahti, julia.jousilahti@demoshelsinki.fi (040 7224 931).

Lahjoita lääketieteen tutkimukseen