Uutiset | 12/11/2023

Terveys on paras Lahja – lahjoita joulukeräykseen

Suomen Lääketieteen Säätiö tukee suomalaista lääketieteen tutkimusta ympäri vuoden jakamalla apurahoja ja palkintoja. Joulun aikaan tarjoamme yrityksille mahdollisuuden osallistua tärkeän tutkimuksen rahoittamiseen lahjoittamalla esimerkiksi yrityksen joulutervehdyksiin varatut rahat Suomen Lääketieteen Säätiön joulukeräykseen.

Kaikki lahjoitukset ohjataan lyhentämättöminä lääketieteen tutkijoille ja opiskelijoille apurahojen muodossa. Apurahan saajat valitaan vuosittain saatujen hakemusten perusteella. Säätiö ei pidätä varainhankinta- tai hallinnointikuluja.

Tämän vuoden joulukeräyksen teemana on Terveys on paras lahja. Keräykseen lahjoittaneet yritykset saavat käyttöönsä valmiit viestintämateriaalit, joiden avulla voivat kertoa säätiölle antamastaan tuesta ja toivottaa hyvää joulua esimerkiksi yhteistyökumppaneilleen.

Säätiön tarjoamaan joulupakettiin sisältyy mm. sähköpostin allekirjoitus-banneri, verkkosivubanneri, joulukortit ja lahjoituksesta kertovat tervehdykset eri sosiaalisen median kanaviin ja ladattava pdf-joulukortti vapaasti käytettäväksi.

Lahjoita joulukeräykseen täällä.

Lahjoita lääketieteen tutkimukseen